« آواي رودکوف» خود را به اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري پايبند مي‌داند و مبناي فعاليت اين سايت بر سه اصل « بيطرفي » ، «دقت » و « انصاف » استوار است.

      
کد خبر: ۳۲۱۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۴
یاسوج؛
نشست مدیرعامل و معاونین شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد با نماینده ملی شرکت مهندسی و وزارت نیرو در جهاد آبرسانی و مسئولان بسیج سازندگی کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری آوای رودکوف از یاسوج؛ در ابتدای این دیدار که در آبفا استان برگزار گردید اسفندیار برخه به ماموریت شرکت آب و فاضلاب استان در خدمات رسانی به مردم اظهار داشت: مأموریت آبفا خدمت و سقایی برای مردم است، آبرسانی جهادی به بیش از 184 روستای محروم کهگیلویه و بویراحمد اقدامی ارزشمند در این راستا بوده که با کمک تلاشگران سازمان بسیج سازندگی در حال اجراست.


مدیرعامل شرکت آبفا استان گفت: در پایان سال قبل اعتبارات خوبی برای حل چالش های آب در استان تخصیص داده شد، از مجموع 220 میلیارد تومان اعتبار مصوب سفر ریاست جمهوری برای اصلاح و توسعه شبکه آب شرب یاسوج، حدود 50 میلیارد آن تخصیص داده شده است.

وی ادامه داد: برای تصفیه خانه فاضلاب شهر چرام نیز طبق قولی که در سفر ریاست محترم جمهور گرفتیم برای مرحله نخست 20 میلیارد تومان تخصیص داده شد.

اسفندیار برخه افزود: در سفر اخیر استاندار به سازمان برنامه و بودجه کشور نیز شاهد اختصاص 700 میلیارد تومان بودجه بودیم که قرار شد از این مبلغ نیز 75 میلیارد تومان برای اصلاح شبکه های آب شرب استان هزینه شود.

مدیرعامل آبفا گفت: اکنون بیش از 205 میلیارد تومان تخصیص داریم که بخش زیادی از این رقم مربوط به توسعه آبرسانی روستایی و برای مناطق محروم تر استان است، البته در اینجا باید عرض کنم اگرچه در این مدت تخصیص هست اما برخی بروکراسی های اداری موجب کند شدن سرعت و روند اجرای پروژه ها شده است.

برخه با استمداد از نماینده شرکت مهندسی و وزارت نیرو در حوزه جهاد آبرسانی گفت: خواسته مسئولین آبفا کهگیلویه و بویراحمد اینست که اختیارات استان در صرف بودجه های مصوب برای آبرسانی به مناطق محروم بیشتر شود و برخی رفت و برگشت های اعتباری و مالی به تهران خلاصه و یا حذف شود تا کار آبرسانی در استان به ویژه مناطق گرمسیری که تنش آبی در آنها به زودی آغاز می شود با سرعت بیشتری اجرا و به پایان برسد.

اسفندیار برخه گفت: تاکنون حدود 9 کیلومتر شبکه گذاری انجام و مشکل آبرسانی چندین روستا مرتفع شده اما انتظار آبفا برطرف شدن موانع برای سرعت دادن به کار است، به هر ترتیب مهم است برای ما که مشکلات مردم قبل از شروع فصل گرم سال مرتفع شود و همچنان مصرانه پیگیر این مسأله هستیم و امیدواریم به زودی به نتیجه مطلوب که خدمات بیشتر، بهتر و سریعتر به مردم است برسیم.

در ادامه ناصر صالحی نیز با قدردانی از پیگیری های جهادی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان برای پیشبرد سریع پروژه های آبرسانی بیان داشت: کار ارزشمندی تحت عنوان جهاد آبرسانی به مناطق محروم شروع شده است که می تواند در بحث رفع مشکل آب مردم به ویژه در مناطق محروم گره گشا باشد.

رئیس بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بخش هایی از استان ما درگیر با تنش آبی است و البته هزینه های اجرای پروژه ها نیز با توجه به توپوگرافی خاص منطقه زیاد است، انتظار ما بهتر دیده شدن استان است تا نتیجه مطلوبی که برای حل مشکل آب شرب مردم در برنامه ها مصوب شده اخذ شود.

در پایان این نشست دکتر خان احمدی تصریح کرد: آبرسانی به روستاها و مناطق محروم به صورتی نو با محوریت وزارت نیرو و با همکاری ارزشمند بسیج سازندگی و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حال اجراست.

مجری و ناظر ملی طرح های محرومیت زدایی وزارت نیرو گفت:از سال 1395 اقدامات خوبی برای رفع محرومیت در حوزه آب شرب در مناطق محروم تر کشور آغاز شده و اکنون این کار با شکلی ساماندهی شده و تحت مدیریت جهاد آبرسانی در وزارت نیرو در حال انجام است.

وی به برخی گلایه مندی ها در خصوص مشکلات این طرح به ویژه در تأمین لوله و اتصالات اشاره و گفت: آبرسانی به مناطق محروم در قالب جهاد آبرسانی 7 سرفصل دارد و تنها یک سرفصل آن اختصاص به خرید لوله دارد، انتظار ما این است کارها به صورت جهادی شروع شود، چه ایرادی دارد کار با قدرت شروع و اصلاً برای شرکت های آبفا دیون ایجاد شود.

خان احمدی افزود: یکی از خطوط قرمز ما اولویت بندی درست و منطقی پروژه هاست، یعنی باید برای آغاز عملیات اجرایی به گونه ای برنامه ریزی شود که ابتدا روستاها و مناطق فاقد سیستم لوله کشی آب پایدار و سپس روستاهایی که منبع تامین آب ناکافی دارند و یا فرسودگی در آنها زیاد است و در انتها روستاهایی که کیفیت آب باید ارتقاء بیشتری داده شود، مد نظر باشد. 

ایشان تاکید کردند: اگرچه عدول از پروژه های تعریف شده نباید صورت گیرد اما اگر جایی و در مسیر آبرسانی به یک روستا شاهد وجود برخی سکونتگاه ها بودیم که به واسطه مشکلات آب شرب در رنج و مشقت هستند، ایرادی بر حل مشکل این عزیزان نیست.

مجری و ناظر ملی طرح های محرومیت زدایی وزارت نیرو خاطر نشان کرد: حتماً آینده نگری در طرح ها دیده شود باید کاری با کیفیت و در خور شأن مردم به آنها تقدیم شود و البته این نوید را میدهم که فاز دوم این طرح از شهریور 1401 شروع و در آن زمان سایر روستاهای مشکل دار که به هر نحو دیده نشدند، عملیات اجرای پروژه های آبرسانی برای آنها شروع خواهد شد کما اینکه در این فاز توسعه و تکمیل پروژه های نیمه تمام از فاز قبل نیز دیده خواهد شد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: