« آواي رودکوف» خود را به اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري پايبند مي‌داند و مبناي فعاليت اين سايت بر سه اصل « بيطرفي » ، «دقت » و « انصاف » استوار است.

      
کد خبر: ۱۹۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۴:۰۵
دانشمندان معتقدند مصرف غذاهایی همچون کلم، پیاز و کدو نیز بر سلامت روانی افراد موثر است منتها تاثیر هیچ یک به اندازه مصرف گوجه فرنگی نیست. آوای دنا/به گزارش باشگاه خبرنگاران؛‌ بر اساس این بررسی که از جمع‌آوری نتایج حاصل از مطالعات انجام شده بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ بدست آمده، مشخص شده است که افرادی که گوجه فرنگی را هفته‌ای تنها دو بار مصرف می‌نمایند ۴۶ درصد کمتر از دیگران به افسردگی دچار می‌شوند.این بررسی عادات غذایی این افراد را مورد مطالعه قرار داده بود، همچنین در نتیجه این تحقیق مشخص شده بود که افراد مبتلا به افسردگی نیز پس گنجاندن گوجه فرنگی در رژیم غذایی خود، به میزان ۸۳ درصد در علائم این بیماری بهبود مشاهده کرده بودند.پیش از این گزارشی در خصوص هیچ یک از میوه‌ها با چنین قدرتی از تاثیر بدست نیامده بود.بررسی‌های پیشین نشان داده بودند که ترکیبات و مواد موجود در گوجه فرنگی رسیده، گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و تقریبا تمام آمینواسیدهای اصلی به استثنای ترپتوفان است.همچنین دانشمندان معتقدند مصرف غذاهایی همچون کلم، پیاز و کدو نیز بر سلامت روانی افراد موثر است منتها تاثیر هیچ یک به اندازه مصرف گوجه فرنگی نیست.نکته: گوجه فرنگی سرشار از ویتامین است، همین باعث کاهش ۵۳ درصدی احساس اضطراب در افرداد می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: