« آواي رودکوف» خود را به اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري پايبند مي‌داند و مبناي فعاليت اين سايت بر سه اصل « بيطرفي » ، «دقت » و « انصاف » استوار است.

      
کد خبر: ۲۵۰۸۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۹
عاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران:
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران، گفت: 40 درصد تخم چشم زده مورد نیاز برای تولید ماهی قزل آلا در داخل کشور تأمین می‌شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آوای رودکوف، حسین عبدالحی، با بیان این مطلب، گفت: ۶۰ درصد تخم چشم‌زده مورد نیاز برای تولید قزل آلا بالغ بر ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون عدد از کشورهای مختلف مانند فرانسه، ایتالیا و دانمارک وارد می‌شود.

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران، واردات تخم چشم زده را یکی از مشکلات در حوزه تولید و پرورش ماهی قزل آلا عنوان کرد و اظهار داشت: تخم چشم زده تا کنون جزو یکی از نهاده‌های اساسی بوده و با ارز دولتی وارد شده است.

او، افزود: هر چند قیمت نهاده تخم چشم‌زده، در مجموع هزینه‌های تولید ماهی قزل آلا عدد بالایی را به خود اختصاص نمی‌دهد، اما در افزایش قیمت این محصول در بازار مصرف بی تأثیر هم نیست.

عبدالحی، تصریح کرد: نهاده‌های مورد نیاز بخش شیلات به نسبت بخش دام و طیور عدد بالایی نیست و برای نهاده آبزیان سهمی در نظر گرفته شده و به برخی از استان ها اعلام شده که نهاده مورد نیاز را در اختیار تولید کنندگان بخش شیلات قرار دهند تا مشکلی در تولید ایجاد نشود.

او، در عین حال نقل و انتقال پول را یکی از بزرگترین مشکلات بخش شیلات و آبزی پروری دانست و تصریح کرد: تعداد زیادی از وارد کنندگان در حوزه شیلات با مسایل مربوط به نقل و انتقال پول مواجه هستند.

او، درباره تولید تیلاپیا، گفت: سال ۹۷ حدود ۱۰۰ تن تیلاپیا در چهار استان خراسان جنوبی، سمنان ،یزد و قم تولید شد که عمده تولید مربوط به استان یزد است.

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران، افزود: استراتژی ما این است که با هماهنگی سازمان محیط زیست در سال ۹۸ ساخت و ساز مزارع جدید تیلاپیا را داشته باشیم.

او، پیش بینی کرد: امسال یک یا دو مزرعه تولید تیلاپیا آماده و وارد چرخه تولید شوند.

عبدالحی، اظهار داشت: دوره پرورش ماهی تیلاپیا شش ماه است.

مدینه صابری/خبرنگار پایگاه خبری آوای رودکوف
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: